STRAFRECHT EN JEUGDSTRAFRECHT

Je bent hier:

STRAFRECHT EN JEUGDSTRAFRECHT

  • Een dagvaarding ontvangen
  • Een strafbeschikking
  • Minderjarigenstrafrecht

Het strafrecht is misschien wel één van de bekendste rechtsgebieden. Juist als je te maken krijgt met het strafrecht wil je een advocaat die het strafrecht voor 100% in de vingers heeft. Bij Venlex Advocaten bent u dan op de juiste plek. Drie van onze advocaten hebben jarenlange ervaring met het strafrecht in al zijn vormen. Dus of u nu bent aangehouden, een dagvaarding of strafbeschikking hebt ontvangen of u bent veroordeeld en wilt hiertegen in hoger beroep, bij Venlex Advocaten hebben wij de specialist in huis die u optimaal kan bijstaan en voor u het onderste uit de kan zal halen.

Onze advocaten treden ook op in de zogeheten piketfase. Als iemand wordt aangehouden door de politie heeft hij of zij het recht om voorafgaand aan het verhoor een advocaat te spreken. Wat veel mensen niet weten is dat men in dat geval ook de mogelijkheid heeft een advocaat van eigen voorkeur te vragen. De gekozen advocaat kan u ook bijstaan tijdens het verhoor door de politie en zo nodig ook bij het vervolgtraject bij de rechtbank. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht naast u. De advocaten van Venlex Advocaten staan in zo’n situatie voor u klaar.

Een bijzondere expertise van de strafrechtadvocaten van Venlex Advocaten is het jeugd-strafrecht. Wanneer een minderjarige wordt aangehouden of betrokken is in een strafrechtelijke procedure is het van groot belang dat die minderjarige ook wordt bijgestaan door een advocaat die vertrouwd is met de bijzonderheden van het minderjarigenstrafrecht. Bij Venlex Advocaten bent u dan aan het juiste adres.

ONZE SPECIALISTEN OP HET (JEUGD)STRAFRECHT ZIJN:

Vorige
Volgende