mr. R.A.N.H. Theeuwen – Verkoeijen (Rinske)

Je bent hier:

mr. R.A.N.H. Theeuwen – Verkoeijen (Rinske)

What you see is what you get. Rinske is een sociaal advocaat in hart en nieren maar in het contact met haar klanten gebruikt zij geen dure advocatentaal. Rinske maakt samen met u een plan van aanpak en zorgt ervoor dat u zelf ook begrijpt wat er in uw zaak allemaal gebeurt. Zij luistert naar u en is altijd makkelijk bereikbaar. De tegenpartij is vaak minder blij om haar te zien: Zij staat mijn mannetje en laat zich niet uit het veld slaan.

Doet een (overheids)instantie dingen waar u het niet mee eens bent? Rinske helpt u graag om daar een tegenwicht aan te bieden. Denk aan het UWV, de SVB, de gemeente of Bureau Jeugdzorg. Ook als u gedagvaard bent in een strafzaak gaat Rinske voor u de strijd aan. Verder kan zij u helpen als u het niet eens bent met uw ex-partner over de omgangsregeling en met andere zaken die spelen met uw kinderen. Ook heeft zij jarenlange ervaring in het psychiatrisch patiëntenrecht. Rinske kan zich daardoor heel goed verplaatsen in verschillende (psychiatrische) ziektebeelden.

In haar privéleven staat Rinske met beide benen in de samenleving. Zij is getrouwd en moeder van twee kinderen, heeft verschillende bestuursfuncties bekleed en is regelmatig te vinden in de Venlose binnenstad.

Rinske Theeuwen-Verkoeijen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht;
– Sociaal- Zekerheidsrecht;
– Personen- en Familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mevrouw S. Hectors (secretaresse)

Susan is de secretariële ondersteuning van mr. Rinske Theeuwen-Verkoeijen. Zij heeft een jarenlange ervaring als juridische secretaresse en kent het klappen van de zweep binnen de advocatuur. Zij kan in haar hoedanigheid van steun en toeverlaat bij cliënten al menige vraag beantwoorden en cliënten op weg helpen en zij zorgt er voor dat binnen de praktijk alles op rolletjes loopt. Susan is dan ook het eerste aanspreekpunt voor de cliënten van Rinske Theeuwen-Verkoeijen of het nu gaat om het maken van een afspraak, de stand van zaken in een dossier of andere praktische zaken, Susan is er voor Rinske en haar cliënten.