mr. K.E.J. Dohmen (Kelly)

Je bent hier:

Mevrouw mr. K.E.J. Dohmen (Kelly)

Kelly heeft haar rechtenopleiding voltooid aan de Universiteit van Maastricht en is na haar studie in 2001 beëdigd tot advocaat. Vervolgens heeft zij bij twee advocatenkantoren in Venlo een schat aan ervaring opgedaan op met name het (jeugd)strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht. In 2017 heeft zij samen met Saskia en Stephan Venlex Advocaten opgericht.

Kelly is een geboren advocaat met een bijzondere aandacht voor de mens achter de zaak. Veel cliënten kiezen voor Kelly omdat ze echt de tijd neemt voor de problemen en vragen van haar cliënten. Vertrouwen is voor haar van groot belang. Kelly houdt van korte lijnen en staat voor haar cliënten.

Bij het behandelen van haar zaken – met name op het gebied van het (jeugd)strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht – kiest Kelly vaak voor een onorthodoxe aanpak. Voor Kelly is niet de procedure maar het bereiken van een oplossing van belang. Als die oplossing beter bereikt kan worden door middel van een telefoontje of persoonlijk contact dan geeft Kelly daar de voorkeur aan boven een procedure.

Maar ook in procedures gaat Kelly 100% voor het belang van haar cliënten. Niet zelden weet ze daarbij de rechter of de wederpartij te verbazen met haar vindingrijkheid. Alles om voor haar cliënten het optimale resultaat te behalen.

Kelly is lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Kelly Dohmen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht;
– Sociaal-zekerheidsrecht;
– Algemene praktijk.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.