mr. S.H.J. van der Linden (Saskia)

Je bent hier:

mr. S.H.J. van der Linden (Saskia)

Saskia is in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als afstudeerrichting privaatrecht. Tijdens haar studie heeft Saskia een studentstage gevolgd in de advocatuur en heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel te Maastricht en Stichting Rechtswinkel Heuvelland. In 2007 is Saskia beëdigd als advocaat. Saskia is jaren werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor te Venlo. Per 1 maart 2017 is Saskia samen met Kelly en Stephan haar eigen kantoor gestart.

Het juridisch adviseren en opkomen voor de belangen van cliënten geeft Saskia veel voldoening. Saskia is begaan met de cliënt, oprecht en heeft een zeer goed inlevingsvermogen.

In 2012 heeft Saskia de specialisatieopleiding gevolgd van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Saskia is werkzaam op het gebied van het huurrecht, personen-en familierecht, strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht en heeft meer dan vijftien ervaring.

Zij is lid van de vereniging van Huurecht advocaten en de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.

Vanwege het feit dat Saskia geruime tijd in Wallonië heeft gewoond, spreekt zij goed Frans.

Saskia van der Linden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht;
– Huurrecht;
– Personen- en familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.