Test nieuws

Je bent hier:

Test nieuws

Het strafrecht is misschien wel één van de bekendste rechtsgebieden. Juist als u te maken krijgt met het strafrecht wilt u een advocaat die het strafrecht voor 100% in de vingers heeft. Bij Venlex Advocaten bent u dan op de juiste plek. Twee van onze advocaten hebben jarenlange ervaring met het strafrecht in al zijn vormen. Dus of u nu bent aangehouden, een dagvaarding of strafbeschikking heeft ontvangen of u bent veroordeeld en wil hiertegen in hoger beroep, bij Venlex Advocaten hebben wij de specialist in huis die u optimaal kan bijstaan en voor u het onderste uit de kan zal halen.

Onze advocaten treden ook op in de zogeheten piketfase. Als iemand wordt aangehouden door de politie heeft hij of zij het recht om voorafgaand aan het verhoor een advocaat te spreken. Wat veel mensen niet weten is dat men in dat geval ook de mogelijkheid heeft een advocaat van eigen voorkeur te vragen.

De gekozen advocaat kan u ook bijstaan tijdens het verhoor door de politie en zo nodig ook bij het vervolgtraject bij de rechtbank. Zo heeft u altijd een vertrouwd persoon naast u. De advocaten van Venlex Advocaten staan in zo’n situatie voor u klaar.